Levi-Kittilän taksit välittää nyt helsinkiläisyhtiö

Esimerkiksi Levillä taksin soittavalle vastataan Helsingistä.

taksiliikenne (liikenne)
Keltainen taksikyltti taksin katolla.
Valmistelut saatiin odotettua nopeammin tehtyä ja yhteistyö Taksi Helsingin kanssa alkoi etuajassa.Petteri Bülow / Yle

KittiläLevi-Kittilän Taksit Oy:n autoja välittää nyt Taksi Helsinki Oy. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Levillä taksin soittavalle vastataan Helsingistä. Yhteistyö alkoi tiistaina 3. joulukuuta kello 10.

– Sitä ennen tilausvälityspalveluista vastasi Etelä-Savon Taksit Oy eli puhelimeen vastattiin Mikkelissä, Levi-Kittilän Taksit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Urpo Kaarela sanoo.

Yhteistyön piti alun perin alkaa vasta ensi vuoden alusta, mutta valmistelut saatiin odotettua nopeammin tehtyä ja toiminta alkoi vajaan kuukauden etuajassa.

"Palvelu paranee"

– Valitsimme Taksi Helsingin, koska heidän tilausjärjestelmänsä on kehittynein. Taksin soittanut saa puhelimeensa karttalinkin, jolla näkee, missä auto on ja ilmoituksen, kun auto on pihassa. Palvelu siis paranee, Kaarela kehuu.

Kaarela ei kerro, kuinka paljon kyydinvälityspalvelun tilaaminen Taksi Helsingistä maksaa.

– En minä yhtiön miehenä nyt kalliimpaan sopimukseen hyppää.

Levin ja Kittilän alueella taksitilaukset voi tehdä puhelinnumeroista 0200 99800 ja 0100 0700 sekä Valopilkku-Taksi Helsinki– ja 0100 0700 -tilaussovelluksilla.

Levi-Kittilän Taksit Oy toimii koko Kittilän kunnan alueella ja yhtiön palveluksessa on noin 30 taksia. Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksitoimija, jolla on 1340 taksia.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).