Kansalaisopiston kursseja ehkä myös verkkoon Rovaniemellä

Verkkokurssien avulla voitaisiin tarjota opetusta pienille ryhmille isomman ryhmän mukana.

kansalaisopistot
Närbild på en ordlista med ord på italienska och finska
Verkkokursseilla voisi opiskella esimerkiksi kieliä.Yle/Lone Videstam

RovaniemiRovaniemen kansalaisopiston kursseja saatetaan tulevaisuudessa tarjota myös internetin välityksellä. Verkkokurssien avulla voisi olla tarjolla virtuaaliopetusta pienille ryhmille isomman, normaalisti kokoontuvan ryhmän mukana, jolloin verkkokurssi olisi kannattava järjestää.

– Esimerkiksi liikuntaa tai kieliä voidaan tulevaisuudessa opiskella myös verkkokursseilla, Rovaniemen kansalaisopiston rehtori Tarja Konola-Jokinen sanoo kaupungin tiedotteessa.

Rovaniemen kaupungin ja Rovalan Setlementti ry:n edustajat allekirjoittivat kansalaisopistosopimuksen keskiviikkona 4. joulukuuta. Sopimuksen myötä Rovaniemen kaupungin kansalaisopisto ja Rovalan kansalaisopisto yhdistyvät vuoden 2020 alusta lähtien.

Yhdistymisen myötä kaupunki ja Rovala lupaavat, että kurssitarjonta monipuolistuu kaupungissa ja lähikylillä. Uusia kursseja aiotaan tarjota muun muassa Ounasrinteen ja Ounasvaaran kouluilla.

Kevään 2020 opinto-ohjelma jaetaan kaupungin alueella 11. joulukuuta.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).