Kylpylähotelli Cape East avautuu uudelleen

Haaparannalla Tornionjoen rannalla sijaitseva Cape East on tulipalon jäljiltä remontoitu ja osin rakennettu uudelleen.

kylpylähotellit
Haaparannalla sijaitsevan kylpylä-hotelli Cape Eastin ulkoaltaista nousee höyry joulukuisessa pikkupakkasessa.
Ulkoaltaista nousee joulukuun pikkupakkasessa hienoisesti höyryä, mutta se ei peitä näkymiä Tornionjoelle ja Suomen puolelle.Pirkko Kukko-Liedes / Yle

Haaparannalla, aivan Tornionjoen rannalla sijaitseva kylpylähotelli Cape East avaa ovensa uudestaan perjantaina.

Cape East on seitsemän vuoden takaisen tulipalon jäljiltä remontoitu ja osin rakennettu uudelleen. Alueelle on muun muassa rakennettu uusi ravintola- ja kokousrakennus. Hotellissa on 156 vähintään kahden hengen huonetta ja kylpylässä voi oleskella samaan aikaan 150 vierasta. Ensi kesänä alueelle avataan myös 200-paikkainen leirintäalue.

Alun perin kylpylästä suunniteltiin erityisesti aikuisten kohdetta, mutta ennakkopalautteen perusteella Cape East on muuttanut suunnitelmiaan.

– Olemme saaneet paljon kysymyksiä ja palautetta. Monet haluavat tulla nimenomaan perheen kesken ja siksi olemme päättäneet, että tammikuusta alkaen kylpylä on lapsille avoinna kuusi tuntia päiväaikaan, kertoo hotellinjohtaja Johanna Salmi.

Lapset pääsevät kylpylään vain aikuisten seurassa, sillä kylpylää ei ole suunniteltu lapsia ajatellen. Esimerkiksi sauna on erittäin korkea ja altaat ovat syvät.

Johanna Salmen mukaan joulukuussa Cape Eastiin on tulossa viikonloppuisin pääasiassa pariskuntia lähialueelta, arkipäivisin tiloissa on kokousvieraita. Ensimmäinen ulkomaalaisryhmäkin on tulossa Aasiasta joulukuussa.

Lisää aiheesta:

Haaparannan Cape East käy läpi perusteellisen remontin – kylpylähotelli avaa ovensa uudestaan joulukuussa