Yli 500 sotilaan taisteluharjoitus Sodankylässä

Mukana on joukkoja Jääkäriprikaatista, Lapin rajavartiostosta, Lapin lennostosta ja Sotilaslääketieteen keskuksesta.

Taisteluharjoitukset
Sotilaat harjoittelevat lumessa
Taisteluharjoitus kestää tiistaista torstaihin.Puolustusvoimat

SodankyläJääkäriprikaati järjestää taisteluharjoituksen Sodankylässä. Tiistaina alkava Puukko 19 -harjoitus järjestetään Kyläjärvi – Lintuselkä – Mellankangas -alueella ja se kestää torstaihin asti. Harjoitus on Jääkäriprikaatin saapumiserän 219 taisteluharjoitus.

Harjoitukseen osallistuu väkeä Jääkäriprikaatin lisäksi Lapin rajavartiostosta, Lapin lennostosta ja Sotilaslääketieteen keskuksesta. Mukana on noin 540 henkilöä ja noin 190 ajoneuvoa.

Harjoitukseen liittyy panssarivaunuilla ajamista Jeesiöjoen jäällä Jääkäriprikaatin hallinnassa olevan rantasaunan kohdalla. Harjoitus rikkoo joen jäätä ja tekee sulapaikan ylityspaikalle mahdollisesti pidemmäksi aikaa. Jääkäriprikaati kehottaa moottorikelkkailijoita erityiseen varovaisuuteen ylityspaikan kohdalla.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).