1. yle.fi
  2. Uutiset

Vilkas sunnuntai Pohjois-Pohjanmaalla: Pelastuslaitos sammutti pieniä paloja, poliisi nappasi anastetulla autolla kaahailijat

Pelastuslaitos sammutti jo suljetun koulun paloa Oulussa. Oulaisissa oli pakettiauton palo sekä auton ojaan suistuminen.

tulipalot
Uutisvahdin läheltä-listan markkinointikuva, jossa kartta
Yle

Käytöstä poistetussa Karjasillan koulussa Oulun Höyhtyällä syttyi tulipalo sunnuntai-iltana. Puoli kymmenen aikaan huomattu palo oli rakennuksen välipohjassa, mutta se ei ehtinyt levitä syttymiskohtaansa laajemmalla. Hälytyksen pelastuslaitokselle teki kierroksellaan ollut vartija. Poliisi tutkii tulipalon syttymissyytä.

Aikaisin sunnuntaiaamuna myös Oulaisissa käytiin sammuttamassa tulipaloa. Kyseessä oli pakettiauton palo Takalossa sijaitsevan pienen korjaamon pihalla. Alueella oli muitakin ajoneuvoja. Tuli ei kuitenkaan levinnyt pakettiautosta muualle. Auto tuhoutui osin, mutta henkilövahinkoja ei tullut.

Oulaisissa myös poliisilla oli töitä, kun nuorisojoukko ajoi varastetun auton ojaan Piipsjärvellä sunnuntai-iltapäivällä. Poliisi oli tavoittanut tieltä suistuneesta autosta kolme 17-vuotiasta nuorta miestä. Auto oli anastettu yön aikana Haapavedeltä. Poliisi tutkii asiaa moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi. (siirryt toiseen palveluun)

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Lue seuraavaksi