Oppipojan kiinteistö ei ole mennyt vieläkään kaupaksi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä yrittää nyt kaupata Oppipoikaa itse konsulttiyrityksen sijaan.

Rovaniemi
Ravintolakoulu Oppipoika Rovaniemellä
Entinen ravintola-alan oppilaitos Oppipoika on ollut tyhjillään Rovaniemen keskustassa yli kaksi vuotta. Kiinteistölle ei ole löytynyt ostajaa, vaikka sitä on kaupiteltu useaan otteeseen.Perttu Ruokangas / Yle

RovaniemiRovaniemellä vanhan hotelli- ja ravintolakoulun Oppipojan kiinteistö ei ole mennyt vieläkään kaupaksi. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallitus päätti maanantaina hylätä viimeisimmät tarjoukset, jotka se oli saanut konsulttiyhtiöltä.

Lokakuussa hallitus päätti hylätä siihen asti tulleet tarjoukset.

Nyt koulutuskuntayhtymä yrittää saada Oppipojan kiinteistön taas kaupaksi omin voimin. Yhtymähallitus päätti kokouksessaan toimeksiannon konsulttiyhtiö Catella Property Oy:n kanssa.

Entinen oppilaitos Rovaniemen keskustassa on ollut tyhjillään yli kaksi vuotta. Kiinteistöstä tehtiin kaupat kesällä 2017, mutta ostaja ei koskaan maksanut sovittua kauppasummaa ja kauppa purettiin.

Ostaja meni myöhemmin konkurssiin ja kiinteistö tuli uudelleen myyntiin.

Lue lisää:

Oppipojan talosta ei tullut vieläkään kauppoja – tarjoukset hylättiin

Oppipojan ostajan konkurssille sinetti – kiinteistö uudelleen myytävänä Rovaniemellä

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).