1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Rovaniemi

Rovaniemen uudet johtajat valittiin

Rovaniemen kaupunginhallitus perusti maanantaisessa kokouksessaan neljä virkaa.

Sivistys- ja hyvinvointipalvelujen toimialajohtajaksi valittiin Antti Lassila. Arkistokuva. Kuva: Marjukka Talvitie / Yle

ROVANIEMI Rovaniemen kaupunginhallitus on täyttänyt uudet johtajavirat. Se perusti maanantaisessa kokouksessaan neljä virkaa.

Sivistys- ja hyvinvointipalvelujen toimialajohtajaksi valittiin nykyinen sivistyspalvelujen toimialajohtaja Antti Lassila. Elinvoimapalvelujen toimialajohtajana aloittaa nykyinen elinvoimajohtaja Jukka Kujala.

Kaupunginhallitus päätti myös lakkauttaa tilaliikelaitoksen johtajan viran, sillä laitos lakkaa vuoden lopussa. Kaupunginhallituksen alaisuuteen perustettavan tilapalvelukeskuksen päällikön virkaan valittiin nykyinen teknisten palveluiden toimialajohtaja Martti Anttila. Hallitus perusti myös tilapalvelukeskuksen johtajan viran, jota ei kuitenkaan vielä täytetty.

Hallitus lakkautti toimialajohtajien, elinvoimajohtajan ja kehittämisjohtajan virat jo aiemmin. Kaupunginhallitus päätti, että kaupunginjohtaja selvittää voitaisiinko tämän hetkinen tilaliikelaitoksen johtaja Pekka Latvala ja nykyinen kehitysjohtaja Riitta Erola irtisanomisen sijaan siirtää toiseen virka- tai työsuhteeseen tai kouluttaa uusiin tehtäviin.

Juttua korjattu 17.12.2019 kello 11:06 Kaupunginhallitus perusti neljä virkaa, ei kolme kuten aiemmin kerroimme. Lisätty maininta tilapalvelukeskuksen johtajan viran perustamisesta.

Lue lisää:

Rovaniemellä alkamassa johtajien tuolileikki: Viisi virkaa lakkautetaan – tilalle tulossa kaksi tai kolme uutta

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)
Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).
Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).