Hyppää sisältöön

Bar Domin yrittäjät valittiin Vuoden mikkeliläisiksi

Mika Pippuri, Juha Parkkinen ja Kai Turpeinen avasivat Bar Domin vuonna 2017.

Yrittäjät Kai Turpeinen ja Juha Parkkinen sekä kuvasta puuttuva Mika Pippuri ovat olleet pitkään ravintola-alalla. Kuva: Sari Ursin / Yle

Mikkelin nuorkauppakamari on valinnut Vuoden mikkeliläisiksi Bar Domin perustajat Mika Pippurin, Juha Parkkisen ja Kai Turpeisen.

– Domin yrittäjillä on rohkeutta tehdä asiat omalla tyylillä kutitenkin asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuuntelevalla tavalla, Mikkelin nuorkauppakamarin puheenjohtaja Mari Martikainen kirjoittaa tiedotteessa.

Pitkään Mikkelissä ravintola-alalla toimineet yrittäjät perustivat vuonna 2017 erikoisoluisiin panostavan Bar Domin, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia kuten akustisia keikkoja, tieto- ja musavisoja, politiikkatuokioita ja päiväkirjaklubia, jossa luetaan otteita vanhoista päiväkirjoista.

Viime kesänä yrittäjät avasivat Bar Domin yläkertaan yökerho Club Domin, ja viime viikolla alakerran pubin naapurissa samassa osoitteessa aloitti pizzeria Papa's Dom.

Mikkelin nuorkauppakamari on jakanut Vuoden mikkeliläinen -tunnustuksen vuodesta 1978 lähtien. Viime vuonna Vuoden mikkeliläiseksi valittiin valosuunnittelija ja Illumio-valotapahtuman tuottaja Elisa Hillgen.