Hyppää sisältöön

Joulutontun reestä Torniossa pudonnut lahjakassi etsii omistajaa

Kassin löytänyt ylitorniolainen Henri Lindqvist toivoo, että lahjat vielä pääsisivät ilahduttamaan saajaansa ennen jolulua.

Tien laidasta löytyneessä heijastinkassissa on useita lahjakääröjä. Kuva: Yleisön kuva

Kaikenlaista sitä sattuu joulun kiireessä.

Jollakin kulkupelillä ovat tontut olleet liikkeellä keskiviikkona Tornion Karungin suunnalla, missä kuormasta on heidän hoksaamattaan pudonnut lahjakassi, jossa on useampia paketteja.

On tietysti mahdollista, että lahjojen hankkija haluaa jäädä tuntemattomaksi ja toivoo mielessään lahjojen päätyvän oikeisiin osoitteisiin. Tämä vaihtoehto lienee kuitenkin varsin epätodennäköinen.

Lahjat löysi ylitorniolainen Henri Lindqvist, jonka auton valoihin tien poskessa lojunut heijastinkassi.osui keskiviikkoiltana. Tarkempi löytöpaikka on Jokivarrentien ja Mustajärventien risteyksessä.

– Pysähdyin katsomaan, mitä kassi pitää sisällään ja joululahjojahan siellä oli useampi kappale.

Henri Lindqvist kertoo, että kassissa oli myös pakastinpussi, jonka sisässä olleeseen kauraryynipaketista leikattuun korttiin oli kirjoitettu sukunimi ja paikkakunta. Väärinkäytösten välttämiseksi emme julkaise nimiä tässä jutussa. Kassin oikean omistajan toivomme löytyvän näiden kortissa olleiden nimitietojen perusteella.

Henri Lindqvist on yrittänyt tavoittaa kassin omistajaa kortin tiedoilla siinä kuitenkaan vielä onnistumatta.

Kassin viemistä poliisilaitoksen löytötavaraankin hän harkitsi, mutta siinä tapauksessa lahjat eivät ehkä ehtisi jouluksi saajilleen, koska vastassa on viikonloppu ja löytötavaratoimiston aukioloajatkin ovat rajalliset.

Kassin omistaja voi ilmoittaa itsestään Yle Kemin sähköpostiin osoitteessa kemi@yle.fi tai Yle Lapin iltapäivä-lähetyksen whatsapp-numeroon 044 4211604. Välitämme kassin omistajalle löytäjän yhteystiedot.