Hyppää sisältöön

Katso video: "Niko Lahdesta" kaipasi joulupukin neuvoa, kun kosi rakastaan aamulla Kuumassa linjassa – pukki lupasi pitää peukkuja

Mona sai miettimistä kerrakseen jouluunsa.

"Niko Lahdesta" kosi rakastaan joulupukin Kuumassa linjassa
"Niko Lahdesta" kosi rakastaan joulupukin Kuumassa linjassa

Mikäli Niko Lahdesta -nimellä itsensä esitellyt henkilö oli tosissaan eikä pilaillut, oli hän aika rohkea kosiessaan rakastaan kaikkien todistajien läsnäollessa Joulupukin Kuumassa linjassa jouluaattoaamuna. Silläkin hetkellä nimittäin lukuisat silmät taisivat katsoa Kuumaa linjaa eri puolilla Suomea ja odotella omaa vuoroaan.

Nikon vuoro koitti noin yhdeksän maissa. Juuri kun erään Oton puhelu oli vasta päättynyt, hätyytti nettitonttu pukkia luokseen jo tohkeissaan.

– Joulupukki, Joulupukki! Tule tänne, täällä olisi yksi kysymys! Nyt olisi isompi tonttu, joka kaipaisi sinulta apua, nettitonttu sanoi.

Pukki kiinnostui.

Nettitonttu aloitti sähköpostin lukemisen:

– Mona, en voi luvata sulle, että jättäisin sen kuuluisan 'kärpäset vastaan muurahaiset' -futismatsin katsomatta, kirjoitus alkoi.

– Mutta voin kuitenkin luvata, että rakastan sinua aina ja ikuisesti. Ja siksi esittäisinkin kysymyksen: Rakas Mona, tuutko mun vaimokseni? Terveisin Niko Lahdesta, nettitonttu luki.

Pukki antoi neuvon melko nopeasti.

– Mitäs minä voin muuta sanoa kuin että pidetään peukkua ja toivotaan, että kaikki toiveet toteutuu.

Tonttu vielä tuumi, että Mona taisi saada miettimistä jouluksi.

Jos Mona ei itse ollut television äärellä, hän voi katsoa ja kuunnella kosinnan tämän jutun pääkuvaa klikkaamalla.

Ja jouluhan on rakkauden juhla.

Voit keskustella aiheesta klo 20 asti.