Neljä loukkaantui risteyskolarissa Rautjärvellä Etelä-Karjalassa

Yksi ihminen jäi puristuksiin autoon ja hänet vietiin sairaalaan, muut saivat lievempiä vammoja.

onnettomuudet
lavolan paloasema lappeenranta etelä-karjalan pelastuslaitos
Onnettomuuspaikalle hälytettiin noin puoli kahden aikaan iltapäivällä useita ambulansseja. Kuvituskuva.Klaudia Käkelä / Yle

Neljä ihmistä on loukkaantunut autokolarissa Rautjärvellä Etelä-Karjalassa, kertoo pelastuslaitos.

Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin iltapäivällä puoli kolmen aikoihin, että yksi ihminen loukkaantui onnettomuudessa vakavammin, mutta muut selvisivät lievemmillä vammoilla.

Tilannekeskuksen joulunajan yleisjohtajan rikoskomisario Marko Heinosen mukaan pahemmin loukkaantunut oli ollut puristuksissa autossa ja vietiin sairaalaan. Iltapäivän tietojen perusteella hänellä ei kuitenkaan ollut hengenvaaraa.

Onnettomuus tapahtui Rautjärvellä Simpeleen keskustassa. Simpeleentielle liittyvältä Kenraalintieltä oli tullut kolmion takaa auto, jota kuljetti vuonna 1960 syntynyt paikkakuntalainen henkilö.

Hän ajoi Kenraalintieltä Simpeleentielle noudattamatta kolmiota ja törmäsi toiseen Simpeleentietä kulkeneeseen autoon. Toista autoa kuljetti vuonna 1954 syntynyt tamperelainen.

Sairaalaan viety henkilö oli ollut Simpeleentietä kulkeneessa autossa. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa, kun taas kolmion takaa tulleessa autossa oli vain kuljettaja.

– Simpeleentielle Kenraalintieltä kolmion takaa tulleen auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Simpeleentietä ajaneen epäillään olevan alkoholin vaikutuksen alaisena ja hänelle tulee rattijuopumusepäily, Heinonen kertoi STT:lle.

Paikalle hälytettiin noin puoli kahden aikaan iltapäivällä useita ambulansseja.

Juttu korvattu kauttaaltaan STT:n päivitetyllä jutulla 24.12.2019 kello 15.25.