1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Siperia

Twitter-video: Siperialaiskaupungissa ”surullisin joulujuhla ikinä”

Kolmen urhean eläinhahmon jokailtaiset tanssiesitykset eivät ole vetäneet yleisöä, mutta tilanne saattaa hyvinkin muuttua.

Siperia
Jenisei-joen varsi Krasnojarskissa Itä-Siperiassa Venäjällä.
Jenisei-joen varsi Krasnojarskissa Itä-Siperiassa Venäjällä. Public domain / Wikimedia Commons

Jos olet koskaan tuntenut yksinäisyyttä jouluna, et ole yksin tunteesi kanssa.

Venäjän Siperiassa sijaitsevassa Krasnojarskin kaupungissa on nimittäin järjestetty joulun aikaan jokaisena iltana paikallisessa puistossa jouluesitys, jota on kuvailtu sosiaalisessa mediassa kaupungin ”surullisimmaksi joulujuhlaksi ikinä.” Asiasta kirjoittaa The Moscow Times (siirryt toiseen palveluun).

Puiston lavalle on kivunnut iltaisin kolme eläimeksi pukeutunutta viihdetaiteilijaa, joiden tarkoituksena on ilahduttaa yleisöä tanssiesityksellä. Sian, koiran ja elefantin tanssihulinat Siperian pakkasilloissa eivät ole ikävä kyllä juuri innostaneet yleisöä paikalle.

Moscow Times julkaisemalla Twitter-videolla näkyy, kuinka yleisölle varattu luminen alue lavan edustalla ammottaa tyhjyyttään. Ihmisiä ei vaikuta liikkuvan missään pimeän puiston ympäristössä. Tästä huolimatta urhea eläinkolmikko joraa energisesti teknojytän tahdissa.

Tilanne saattaa tosin muuttua nyt, kun video on päättynyt julkisuuteen. Osa videon nähneistä on nimittäin luvannut lähteä katsomaan esitystä tukeakseen reippaita viihdeartisteja.

Moscow Times: ‘Saddest Сhristmas Party Ever’ Held in Siberia (siirryt toiseen palveluun)

Lue seuraavaksi