1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Vaasa

Naisen kimppuun käytiin Vaasassa Tapaninpäivän aamuna – poliisi kaipaa havaintoja

Yksi mies on vangittu epäiltynä törkeästä ryöstöstä.

Vaasa
Rikoksen uhriksi joutuneen naisen takki.
Kuvassa oleva naisen takki löytyi tapahtumien jälkeen Hietalahden rannasta polun varrelta.Pohjanmaan poliisi

Pohjanmaan poliisi kaipaa havaintoja Vaasan Hietalahdesta Tapaninpäivän aamulta.

Nuori nainen oli lähtenyt 26.12. kahdeksan aikaan aamulla aamulenkille. Vaasan keskussairaalan rantaa kiertävällä polulla naisen epäillään joutuneen väkivallan uhriksi. Tapahtumapaikka on noin 100 - 150 metriä Gustavsborgin uimarannalta pohjoisen suuntaan.

Nainen oli tapahtuneen jälkeen kävellyt ilman takkia rannan suunnasta Hietalahdenkatua ja kääntynyt sairaalan pihaan. Hän oli mennyt Vaasan keskussairaalan etupihan kautta pääaulaan noin kello 9.38. Nainen oli loukkaantunut hyökkäyksessä eikä hänellä ole muistikuvaa siitä, mitä rannassa oli hetkeä aikaisemmin tapahtunut.

Hyökkäyksen yhteydessä naiselta katosi puhelin ja lompakko. Poliisi löysi ne myöhemmin Tapaninpäivänä mieheltä, joka on tällä hetkellä vangittuna epäiltynä törkeästä ryöstöstä.

Poliisi kaipaa nyt yleisöltä kaikkia tapaukseen liittyviä vihjeitä ja havaintoja. Niistä voi ilmoitaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Naisella oli lenkillä yllään vaaleanpunainen takki (kuvassa), mustat kuorihousut, harmaat hanskat ja kaulaliina, vaalenanbeige/harmaa kudottu pipo sekä mustat ulkoilukengät. Osa naisen vaatteista, muun muassa takki, löytyi rantapolun varrelta.

Lue seuraavaksi