Edesmenneen Whitney Houstonin lähipiirissä jälleen kuolemantapaus

Whitney Houstonin kasvattama Nick Gordon kuoli 30-vuotiaana. Hän seurusteli Houstonin tyttären kanssa, joka kuoli viisi vuotta sitten.

kuolema
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon kuvattuna vuonna 2012.
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon kuvattuna vuonna 2012. Paul Buck / EPA

Vuonna 2015 kuolleen Bobbi Kristina Brownin entinen poikaystävä Nick Gordon on kuollut 30-vuotiaana. Asiasta ilmoitti Gordonin asianajaja uutistoimisto AP:lle. Hän ei kertonut Gordonin kuolinsyytä.

Vain vajaa viisi vuotta sitten laulajapari Whitney Houstonin ja Bobby Brownin tytär Bobbi Kristina Brown löydettiin tajuttomana kylpyammeesta. Koomaan vaipunut 22-vuotias kuoli kuusi kuukautta myöhemmin. Brownin äiti Whitney Houston oli kuollut kolme vuotta ennen tytärtään samantyyppisissä olosuhteissa.

Bobbi Brownin tarkkaa kuolinsyytä ei saatu koskaan vahvistettua, mutta hänen elimistöstään löytyi muun muassa morfiinia, kokaiinia ja alkoholia. Kuolinsyytutkija ei pystynyt määrittelemään, tappoiko Brown itsensä, oliko kyseessä onnettomuus vai joutuiko hän tapon uhriksi.

Brownin perhe syytti kuolemasta Gordonia. Perhe katsoi, että Gordon oli antanut tyttöystävälleen huumausaineita sisältävän juoman ja jättänyt tämän ammeeseen kuolemaan. Gordonia vastaan ei nostettu koskaan syytteitä, mutta hän joutui maksamaan siviilioikeudessa Brownin kuolinpesälle 36 miljoonan korvaukset osallisuudestaan Brownin kuolemaan.

Whitney Houston otti orvon Gordonin hoteisiinsa tämän ollessa 12-vuotias. Houston oli sekä Brownin että Gordonin huoltaja myös sen jälkeen, kun laulajatähti oli eronnut miehestään Bobby Brownista vuonna 2007. Houston ei kuitenkaan koskaan virallisesti adoptoinut Gordonia tai sisällyttänyt tätä testamenttiinsa.

Whitney Houstonin kuoleman jälkeen Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon alkoivat seurustella julkisesti.

Lue myös:

Laulaja Whitney Houston on kuollut(12.02.2012)

Korjattu 2.1.2020: Whitney Houston kuoli kolme vuotta aikaisemmin kuin tyttärensä, ei kolme kuukautta.

Lähteet: AP