1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Liikennehäiriöt

Hailuodon lauttatiellä nostettiin ojaan ajanutta kuljetusautoa aamuun asti

Samalla kohtaa tietä sattui vuorokauden aikana kaksi raskaan kaluston ojaan suistumista. Häiriötä liikenteelle oli vähän.

Liikennehäiriöt
Uutisvahdin läheltä-listan markkinointikuva, jossa kartta
Yle

Hailuodon lautalle rannikolta johtavalla tiellä 816 nostettiin raskasta ajoneuvoa aamuun asti torstain ja perjantain välisenä yönä. Hiljentyneen lauttaliikenteen vuoksi haittaa tiellä kulkijoille ei juurikaan ollut.

Tie oli erityisen liukas ja sillä sattuikin vuorokauden aikana kaksi ojaan suistumista. Jo torstaina päivällä nostettiin sivuluisuun joutunut raskas ajoneuvo takaisin tielle. Tämä tapahtui päivällä yhdentoista jälkeen.

Toinen ojaanajo sattui lähes samalla kohtaa hieman ennen iltakahdeksaa torstaina. Kyseessä oli päivällä nostettua pienempi, jakeluautotyyppinen kulkuneuvo.

Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus sattui, kun auton kuljettaja oli hidastanut edellisen onnettomuuspaikan kohdalla ja ajautunutkin tien sivuun.

Tämän ajoneuvon nosto tielle tehtiin yöllä, ja töiden kerrotaan loppuneen hieman ennen viittä perjantaiaamuna. Haittaa muulle liikenteelle oli puolisen tuntia torstaipäivän aikaan, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Tietä myös hiekoitettiin jo torstain aikana. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun)

Lue seuraavaksi