Kadonneita iisalmelaisnuoria etsitty perjantaina – poliisi kaipaa yhä vihjeitä heidän liikkeistään uudenvuodenyön aikana ja sen jälkeen

Poliisi on tehnyt etsintöjä Iisalmen keskustan alueella.

kadonnut henkilö
Kuvassa Iisalmessa kadonnut 20-vuotias nainen ja 20-vuotias mies.
Poliisi julkaisi torstaina kadonneiden nuorten aikuisten kuvat etsintöjen helpottamiseksi.Poliisi.

Juttua päivitetty 3.1.2019 klo 16.16: Lisätty linkki jutun loppuun, nuoret löytyivät kuolleina.

Iisalmessa uudenvuodenyönä kadonneen kahden nuoren aikuisen etsinnät eivät ole toistaiseksi tuottaneet tulosta.

Poliisin mukaan etsintöjä on tehty ja tehdään vielä myöhemmin perjantaina etenkin Iisalmen keskustan alueella.

20-vuotias nainen ja samanikäinen mies nähtiin varmuudella viimeisen kerran tiistain ja keskiviikon välisenä yönä eli uudenvuodenyönä hieman puolen yön jälkeen.

He olivat poliisin tietojen mukaan tuolloin poistuneet kahdestaan keskustassa sijaitsevasta Cave-ravintolasta. Sen jälkeen heihin ei tiettävästi ole saatu yhteyttä, ja poliisi toivoo yhä vihjeitä heidän liikkeistään.

Poliisi tutkii tapausta kadonneiden etsintänä. Mikään ei toistaiseksi viittaa rikokseen, mutta sen mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi(at)poliisi.fi.

Kadoksissa oleva mies on 160–170 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on tummat lyhyet hiukset. Miehellä oli katoamishetkellä päällään mahdollisesti harmaat farkut, siniset kengät ja sininen takki.

Mies suorittaa varusmiespalvelustaan Kajaanissa Kainuun prikaatissa, mutta on sieltä tämän viikon lomalla.

Kadoksissa oleva nainen on noin 170 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on ruskeat lapojen korkeudelle ulottuvat hiukset. Päällään hänellä oli mustat farkut ja hopeinen kimaltava toppi.

Lue myös:

Uudenvuodenyönä kadonneet iisalmelaisnuoret löytyivät kuolleena vesistöstä – mikään ei viittaa rikokseen