Lappeenrannan Korvenkylän koululaiset uusiin tilaelementteihin vasta maaliskuun loppupuolella – tilaelementtien kilpailutus alkoi uudelleen

Korvenkylän koulun tilaelementtien kilpailutus on aloitettu uudelleen, sillä vain yksi kolmesta tarjouksesta oli tarjouspyynnön mukainen.

Korvenkylä, Lappeenranta
Oppilaita Korvenkylän koulu
Lappeenrannan Korvenkylän koulussa on sisäilmaongelma, joten koulun pelikentälle tarvitaan väliaikaiset väistötilat.YLE Etelä-Karjala

Lappeenrannan Korvenkylän koululaisten siirtyminen koulun pelikentälle sijoitettaviin tilaelementteihin viivästyy.

Syynä on kaupunkikehityslautakunnan päätös kilpailuttaa tilaelementit uudelleen. Vain yksi saapuneista kolmesta tarjouksesta oli tarjouspyynnön mukainen eikä hintakilpailua ollut riittävästi.

Lappeenrannan Toimitilat oy:n toimialajohtaja Katri Tolvanen kertoo, että uusi kilpailutus on käynnistynyt tänään perjantaina.

Tavoitteena on valmistella Korvenkylän koulun tilaelementtien hankinta päätettäväksi helmikuun viidennen päilvän kaupunkikehityslautakunnan kokoukseen.

Lappeenrannan Korvenkylän koululaisten on tarkoitus muuttaa uusiin tilaelementteihin maaliskuun loppupuolella, tällä tietoa 22. maaliskuuta tienoilla. Muutto tapahtuu joka tapauksessa kevään aikana.

Alun perin tavoitteena oli saada koululaiset uusiin väistötiloihin jo tässä kuussa eli tammikuussa.

Korvenkylän koulu kärsii sisäilmaongelmista.