Putous-näyttelijä Christoffer Strandberg haastoi Puoli seiskan juontajat tekemään pikasketsihahmot – "Olitte tosi rohkeita, tuo on oikeasti paha paikka"

Kiireinen näyttelijä jatkaa teatterin tekemistä televisiotöiden rinnalla.

"Turkulainen perintöprinsessa-jääkiekkoilija ja Jeff Hiili-Jalkanen" – Puoli seiskan pikahahmot näyttelijä Christoffer Strandbergin haastattelussa
"Turkulainen perintöprinsessa-jääkiekkoilija ja Jeff Hiili-Jalkanen" – Puoli seiskan pikahahmot näyttelijä Christoffer Strandbergin haastattelussa

Suomenruotsalainen näyttelijä Christoffer Strandberg on tullut suomenkielisillekin katsojille tutuksi Putous-ohjelmasta. Tanssii tähtien kanssa -voitto viime syksynä teki miehestä kuitenkin vielä entistäkin tunnetumman.

Kokemus tanssiohjelmassa oli näyttelijälle mullistava ja myös unelmien täyttymys. Strandberg kertoo aina haaveilleensa tanssimisesta, jonka hän on aina kokenut vaikeammaksi kuin näyttelemisen.

– Mä koen, että olet paljon alastomampi tanssissa. Siinä ohjelmassa on hieman vierailla vesillä. Ja siitä tulee euforia, kun sinut palkitaan siitä, kun oikeasti ylität itsesi. Ja opit jotain ja itsekin yllätyt.

– Mä pelkään, että mä en tuu kokemaan enää mitään vastaavaa, Strandberg nauraa.

Tukinäyttelijänä ruotsinkielisten teattereiden yhteistuotannossa

Televisiotöidensä rinnalla Strandberg on mukana myös Svenska Teaternin I det stora landskapet -näytelmässä.

Näytelmällä juhlistetaan ruotsinkielisen DuvTeaternin 20-vuotista taivalta. Teatteri on kehitysvammaisten taiteilijoiden ryhmä, jonka kanssa Strandberg on tehnyt yhteistyötä noin viisi vuotta.

– Mä olen mukana heitä varten tukinäyttelijänä. Annan impulsseja sekä repliikeillä ja läsnäololla tuen muita näyttämöllä. Se on mun tehtävä, mutta itsekin kyllä näyttelen, Strandberg kertoo.

Samaan aikaan Strandberg valmistautuu uuteen Putous-kauteen.

Sen kunniaksi hän haastoi suorassa lähetyksessä Puoli seiskan juontajat Susanna Laineen ja Mikko Kekäläisen luomaan pikasketsihahmot studioon tuodusta rekvisiitasta neljässä minuutissa.

Syntyi Hiilinielussa asuva Jeff Hiili-Jalkanen sekä turkulainen perintöprinsessa-jääkiekkoilija, jossa tulee "kaks samas paketis".

– Olitte tosi rohkeita, tuo on oikeasti paha paikka, kiitteli näyttelijä juontajien heittäytymistä haasteen jälkeen.

Katso tästä koko Puoli seitsemän -lähetys:

Näyttelijä Christoffer Strandberg Puoli seitsemän -ohjelman vieraana.
Näyttelijä Christoffer Strandberg Puoli seitsemän -ohjelman vieraana.