Rovaniemen Teatterin näyttelijä sairastui – Cabaret peruttu, tilalle Hovinpohja

Sairaustapauksen vuoksi myös loppuviikon muiden esityksen näyttelijäkokoonpanoihin tulee pieniä muutoksia.

teatteritaide
Hovinpohja-näytelmä
Asiakkaita pyydetään saapumaan teatteriin hyvissä ajoin, jos jo lippuvarauksen tehneet haluavat vaihtaa Cabaret-lippunsa Hovinpohjaan. Petri Teppo

Rovaniemen Teatteri on joutunut perumaan Cabaret-musikaalin esityksen lauantailta näyttelijän sairastuttua. Musikaalin tilalla esitetään musikaalinäytelmä Hovinpohja.

Asiakkaita pyydetään saapumaan teatteriin hyvissä ajoin, jos jo lippuvarauksen tehneet haluavat vaihtaa Cabaret-lippunsa Hovinpohjaan.

Hovinpohjan sijasta lipun voi vaihtaa myös jonkin tulevan näytelmän esitykseen tai saada rahat takaisin, jos ei pääse katsomaan mitään tulevista esityksistä.

Sairaustapauksen vuoksi myös loppuviikon muiden esityksen näyttelijäkokoonpanoihin tulee pieniä muutoksia.

Perjantaina ja lauantaina teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen näyttelee Siiri Partasen tilalla Kuin ensimmäistä päivää -esityksissä. Hän esiintyy lauantaina myös Toiverunoklubissa kahden muun näyttelijän tilalla.

Lue lisää:

Pommitetun Pohjanhovin raunioille avattu ravintola herää eloon Rovaniemen Teatterissa - "Se on symboli sille, miten ihmiset vaan selviävät"

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).