Rovaniemen Jukolan järjestämiseen haetaan talkoolaisia – töitä vielä tuhannelle

Töitä on tarjolla muun muassa sähkö- ja lvi-alan ihmisille sekä keittiöalan ammattilaisille.

Jukolan viesti
Lähdössä riittää säpinää.
Jukola järjestettiin viime kesänä Kangasalla.Tomi Hänninen

RovaniemiNapapiirillä kilpailtavaan, perinteiseen suunnistustapahtumaan Jukolan viestiin etsitään lisää talkoolaisia töihin. Tapahtuma järjestetään Rovaniemellä ensi kesäkuun 13.-14. päivä. Talkoolaisia on ilmoittautunut yli 500, mutta vielä tarvitaan noin tuhat tekijää lisää.

Töitä on tarjolla muun muassa kisapaikan rakentamiseen esimerkiksi sähkö- ja LVI-alan ihmisille. Myös esimerkiksi keittiöalan ammattilaisia tarvitaan. Maastossa tekemistä riittää ainakin rastivalvojille ja varoittajille. Rastivaroittajat ilmoittavat Ylen kisalähetyksen tekijöille, kun suunnistajat alkavat lähestyä rastia.

Talkootehtäviin ilmoittaudutaan tapahtuman kotisivuilla (siirryt toiseen palveluun). Ilmoituksessa voi kertoa, mistä tehtävistä on kiinnostunut ja milloin on käytettävissä. Suurin osa töistä painottuu kisaviikonloppuun.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).