1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Antti Tuisku

Peto on irti Lapissa: Antti Tuisku esiintyy Simerockissa

Tuisku esiintyy Simerockissa juuri ennen kuin hän konsertoi Helsingin Olympiastadionilla.

Antti Tuisku vetää keikan kotikonnuillaan ensi kesänä. Kuva: Juuli Aschan / YleX

ROVANIEMI Rovaniemeläislähtöinen pop-laulaja Antti Tuisku esiintyy ensi elokuussa Simerockissa Rovaniemellä. Festivaali kertoi asiasta maanantaina.

Tuisku esiintyy Simerockissa juuri ennen kuin hän konsertoi Helsingin Olympiastadionilla. Tuisku esiintyy kesän aikana myös muilla festivaaleilla.

Festivaalin järjestäjä Samuli "Sime" Yliaska myöntää nyt siirtäneensä Simerockia viikolla saadakseen Tuiskun esiintymään.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaikkiaan Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.

Antti Tuisku on palkittu kuudella Emma-pystillä, hänestä on tehty kolme kirjaa, hän on lanseerannut oman vaatemalliston ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa.

Simerockissa esiintyvät myös muun muassa Lauri Tähkä, J. Karjalainen, Teflon Brothers, Gettomasa ja Costee.

Festivaali järjestetään 14.-15.8. 2020 Rovaniemen Ounaspaviljongilla.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)
Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).
Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).