Hyppää sisältöön

Huumekuskit työllistivät poliisia viikonloppuna

Vehmaalla 1,55 promillea puhaltanut ajoi myös ajonopeutta.

Niinivaaralla hurjastellut autoilija ajoi päihtyneenä. Kuvituskuva. Kuva: Tiina Jutila / Yle

Poliisin haaviin jäi viikonloppuna Varsinais-Suomessa useampikin huumekuski, selviää poliisin tiedotteesta.

Laitilassa poliisi pysäytti miehen, jonka huumepikatesti näytti positiivista kannabiksen osalta. Miehellä ei ollut ajo-okeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Turussa Köydenpunojankadulla henkilöauton kuljettajan pikatesti näytti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Uudenmaantiellä henkilöauton kuljettajan testistä löytyi jälkiä amfetamiinin, opiaattien ja bentsodiatsepiinien käytöstä. Lisäksi kuljettajan hallusta löytyi marihuanaa sisältänyt tupakka. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Rattijuoppoja oli liikkeellä Vehmaalla ja Laitilassa. Vehmaalla 1,55 promillea puhaltanut mies syyllistyi myös ylinopeuteen. Hän ajoi 80 km/h nopeusrajoitusalueella 118 km/h. Poliisi otti kuljettajan ajokortin hallintaansa ja mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Auton kyydissä oli kaksi matkustajaa.