Veikkauksen nimissä soitettu puheluja ja kaupiteltu pelejä

Veikkaus painottaa, että se ei koskaan kaupittele asiakkaille puhelimitse pelejä tai pelirahaa.

Veikkaus
veikkauksen kyltti kaupank edessä
Veikkaus on ollut puheluista yhteydessä viranomaisiin.Ismo Pekkarinen / AOP

Veikkauksen tietoon on tullut joitakin tapauksia, joissa sen pelejä on kaupiteltu puhelimitse. Puhelut eivät ole olleet Veikkauksen soittamia, kertoo Veikkaus.

Tapauksia on tullut Veikkauksen tietoon viime syksystä lähtien. Puheluissa on kaupiteltu ainakin Lottoa, Vikinglottoa sekä Eurojackpotia.

Veikkaus painottaa, että se ei koskaan kaupittele asiakkaille puhelimitse pelejä tai pelirahaa. Veikkaus on ollut puheluista yhteydessä viranomaisiin.

– Kyseiset puhelut eivät ole olleet Veikkauksen soittamia, eikä Veikkauksen pelejä voi ostaa puhelimitse. Jos saa edellä kuvatun kaltaisen markkinointipuhelun ja asiaan liittyen jää jotain epäselvää, kannattaa olla yhteydessä Veikkauksen asiakaspalveluun, Veikkauksen laki- ja vastuullisuusjohtaja Pekka Ilmivalta sanoo tiedotteessa.

Veikkaus kertoo, että sen asiakaspalvelu voi olla puhelimitse yhteydessä asiakkaaseen hänen asiakkuuteensa tai voittoonsa liittyen tai mikäli jonkun asian hoitaminen on asiakkaan kanssa kesken.

– Emme kuitenkaan koskaan myy puhelimitse pelejä tai pyydä asiakkaan pelitilin tunnuksia, salasanaa tai koko henkilötunnusta. Veikkauksen soittoja ei myöskään koskaan tule tuntemattomasta numerosta, Ilmivalta sanoo.