Limingantullin Prismassa avataan kymmeniä kylmälokeroita asiakkaiden tilauksia varten, ruokakassin voi hakea vaikka öisin

Isojen markettien nettiruokapalvelut laajenevat Oulussa, kun Arina avaa oman noutopalvelunsa Limingantullin Prismassa.

Oulu
Avonainen kylmälokero Limingantulli.
Limingantullin Prisman laajennusosassa on kylmätila, johon tilatut tuotteet kerätään erillisiin lokeroihin. Tila ja lokero avautuvat tilauksen yhteydessä annetulla koodilla.Risto Ukkonen / Yle

Ruokatarvikkeiden netti- ja noutopalvelut yleistyvät Oulussa. Osuuskauppa Arina aloittaa Limingantullin Prismassa keräys- ja noutopalvelun, johon liittyen supermarketissa on jo rakennettu laajennusosa ja yli 70 kylmä- ja pakkaslokeroa asiakkaiden tilauksia varten. Palvelu alkaa helmikuun ensimmäisellä viikolla.

Kaakkurin Citymarket aloitti päivittäistavaroiden keräys- ja noutopalvelun jo toissa vuonna. Erillistä maksua vastaan noutotuotteet voi tilata myös kotiin niin Arinan kuin Citymarketinkin palvelussa.

Ruokatarvikkeiden kotitoimituksia Oulussa tarjoavat myös muut yritykset kuten Ekamarket ja Ruokaboksi.

Arinalla keräys- ja noutopalvelu on ollut käytössä Raksilan Salessa jo yli viiden vuoden ajan. Nyt siirrytään isompiin kauppoihin kertoo Arinan toimialajohtaja Mikko Polso, jonka mukaan Raksilasta saadut kokemukset ja tiedot auttavat isomman palvelun aloittamisessa.

Oulun kokemuksia on tarkoitus hyödyntää jatkossa myös laajemmin Pohjois-Suomessa esimerkiksi Rovaniemellä ja Kemi-Tornio-seudulla.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä!