1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. keskussairaalat

Uudessa sairaalassa enemmän parkkipaikkoja asiakkaille – nyt auton voi jättää myös pääoven lähelle

Uudessa sairaalassa pysäköintipaikkoja on 140 asiakkaalle

Asiakaspysäköinti on nyt kahdessa paikassa: entisellä Sotkamontien suuntaisella pysäköintialueella ja uuden pääoven eli Palokankaan puolella. Kuva: Kainuun sote

Kainuun uudessa sairaalassa on hieman enemmän pysäköintipaikkoja asiakkaille kuin vanhassa sairaalassa. Sotkamontien puoleisen pysäköintialueen lisäksi auton voi jättää nyt parkkiin sairaalan pääoven vieressä olevalle parkkipaikalle. Molemmilla alueilla on myös henkilökunnan pysäköintipaikkoja.

Sairaalainsinööri Veli-Pekka Mustosen mukaan pysäköintipaikkoja on 140 asiakkaalle. Lisäys ei ole suuri, sillä paikkoja on 10–20 enemmän kuin ennen.

Mustonen uskoo, että parkkipaikkojen muutos voi aiheuttaa hieman hämmennystä. Siksi sairaalaan saapumiseen kannattaa varata normaalia enemmän aikaa.

– Uudet pysäköintipaikat ovat olleet käytössä maanantaista lähtien. Asiakkaat ovat löytäneet uudet paikat kohtuudella, mutta aina, kun ympäristössä tehdään muutoksia, autot ovat osin väärässä paikassa.

Asiakaspysäköinti on edelleen maksullista.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)