Fysiikkavalmentaja lähtee KuPSista venäläiseen suurseuraan – Pietarin Zenit nappasi Luis Anulan kakkosjoukkueensa avuksi

KuPS kertoo jo aloittaneensa neuvottelut uuden fysiikkavalmentajan kanssa.

Kuopion Palloseura
Kuopion Palloseuran viiri.
KuPS on ryhtynyt etsimään uutta fysiikkavalmentajaa.Matti Myller / Yle

Jalkapalloliigan hallitseva Suomen mestari Kuopion Palloseura menettää fysiikkavalmentajansa venäläiseen suurseuraan, Pietarin Zenitiin.

Kolme vuotta Kuopiossa työskennellyt espanjalainen Luis Anula siirtyy pietarilaisseuran kakkosjoukkueen apuvalmentajaksi ja fysiikkavalmentajaksi.

MTV Urheilu (siirryt toiseen palveluun) uutisoi viime viikolla, että Anula ei olisi ollut tyytyväinen KuPSin uuden päävalmentajan, norjalaisen Arne Erlandsenin metodeihin.

Anula sanoi tämän jälkeen seuran tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun), että hän on pettynyt uutisointiin ja näkemyseroista huolimatta yhteistyö Erlandsenin kanssa sujuu hyvin.

Anula sanoo nyt KuPSin tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun), että lähdöllä Pietarin Zenitiin ei ole mitään tekemistä valmentajien välisten erimielisyyksien kanssa.

– Teimme muutoksia viime kaudesta ja se on seuralle oikea suunta. Arne ja hänen valmennustiiminsä on hyvin päämäärätietoinen ja on ollut kunnia työskennellä heidän kanssaan, Anula toteaa.

KuPS on tiedotteen mukaan jo aloittanut neuvottelut uuden fysiikkavalmentajan kanssa.