KuPSille uusia pelaajia Norjasta, Portugalista ja Nigeriasta – Savon Sanomien mukaan havittelee takaisin myös Urho Nissilää

Mats Haakenstaad, Bruno Rodrigues ja Aniekpeno Udoh ovat KuPSin tuoreimmat sopimuspelaajat.

Kuopion Palloseura
Urho Nissilä.
KuPS on Savon Sanomien mukaan havittelemassa takaisin seuran omaa kasvattia Urho Nissilää.Toni Pitkänen / Yle

Jalkapallon hallitseva suomenmestari Kuopion Palloseura on tehnyt kolme pelaajahankintaa, seura tiedottaa.

KuPSin riveissä pelaavat alkavalla kaudella norjalaispuolustaja Mats Haakenstaad, portugalilainen laitahyökkääjä Bruno Rodrigues sekä nigerialaiskärki Aniekpeno Udoh.

Kolmikon on määrä pelata lauantaina, kun KuPS aloittaa taipaleensa jalkapallon Suomen cupissa Valkeakoskella Hakaa vastaan. He ovat kokoonpanossa, jos kansainväliset peliluvat ovat kunnossa. Ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 14.30.

26-vuotias Haakenstaad on pelannut Transfermarkt-sivuston mukaan viime vuodet maansa pääsarjassa Lilleströmissä. 23-vuotias Udoh on pelannut viimeksi Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Ljungskillessa ja samanikäinen Rodrigues Suomen Kakkosessa Salon Pallossa.

Savon Sanomat kirjoittaa lisäksi (siirryt toiseen palveluun), että KuPS haluaisi hankkia takaisin riveihinsä oman kasvattinsa, keskikenttäpelaaja Urho Nissilän.

Nissilä on Belgian pääsarjassa pelaavan Zulte Waregemin sopimuspelaaja, mutta hän on tällä hetkellä lainalla Hollannin toiseksi ylimmällä sarjatasolla pelaavassa MVV Maastrichtissa.

KuPSilla voisi olla Nissilälle tarvista, koska joukkueen entinen kapteeni Petteri Pennanen siirtyi pelaamaan Indonesian pääsarjaan.