1. yle.fi
  2. Uutiset

Imatralaiset keskustelivat ja kysyivät uudesta uimahallista ja urheilutalosta – mielipiteitä ja vastauksia julkaistaan kaupungin verkkosivulla

Uimahallin ja urheilutalon rakentamisesta järjestetyssä keskustelutilaisuudessa käsiteltiin muun muassa sitä, ovatko nykyiset rakennukset oikeasti huonossa kunnossa.

Imatra
Imatran uimahalli
Imatran vanhan uimahallin kunto ja uuden uimahallin paikka puhuttavat esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.Yle Petri Kivimäki

Imatralla järjestettiin eilen keskiviikkona yleisötilaisuus uimahallin ja urheilutalon rakentamisesta.

Kaupunginjohtaja Kai Roslakka otti 80 osallistujan edessä kantaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa käytyyn keskusteluun siitä, ovatko nykyinen urheilutalo ja uimahalli oikeasti huonossa kunnossa.

Roslakka sanoi, että päätöksenteon on perustuttava faktoihin, sillä kyseessä on yli 20 miljoonan euron hanke.

Imatran kaupunginhallitus on päättänyt, ettei vanhaa kiinteistöä enää kunnosteta.

Valmistelussa on malli, jossa urheilutalo sijoittuu Ukonniemeen ja uimahallille mietitään paikkaa joko Ukonniemestä tai Mansikalasta. Ukonniemen vaihtoehdossa allas olisi joko 25- tai 50-metrinen. Mansikkalan vaihtoehdossa allas olisi 25 metriä pitkä.

Tilaisuudessa puheenvuoroja käytettiin 14. Osallistujien mielipiteet julkaistaan vastauksineen Imatran kaupungin verkkosivulla helmi-maaliskuussa.

Lue seuraavaksi