1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kemi

Olli Kelhä Kemistä on Vuoden 2020 liikunnanopettaja

Kelhää kiitetään monipuolisesta, innostavasta ja huomioonottavasta tavasta tukea oppilaiden liikunnallisuutta.

Kemi
Läheltä
Yle

Liikunnanopettaja Olli Kelhä Kemistä on valittu Vuoden 2020 liikunnanopettajaksi. Valinta julkistettiin perjantaina liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivillä Rovaniemellä.

Olli Kelhä toimii liikunnanopettajana Hepolan koulussa. Kelhää kiitetään lukuisista ansioista lasten ja nuorten innostamisessa liikunnan pariin sekä koulussa että vapaa-ajalla. Hän kehittää niin oman koulunsa kuin koko Kemin lasten ja nuorten liikunnanopetusta ja liikkumista.

Palkintoperusteluissa todetaan, että Olli Kelhä kohtaa erilaiset oppilaat yksilöinä lämpimästi ja pyrkii aina järjestämään oppilaille heidän oman taitotasonsa mukaisia innostavia tehtäviä.

Olli Kelhä saa kiitosta myös rohkeudestaan sekoittaa uutta ja vanhaa. Hän esittelee oppilaille pinnalla olevia liikuntamuotoja perinteisten lajien ohessa. Hän myös yttää ja kokeilee uutta opetusteknologiaa oppilaiden motivoimiseksi.

Lue myös:

Miksi teinit lopettavat urheilun, ja miten sen voisi estää? Kemissä tiedetään ainakin yksi vastaus ja haussa on lisää

Kemissä pistettiin koululaisiin vauhtia personal trainerin avulla: "Syttyi liikunnan kipinä, joka ei helposti sammu"

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).

Lue seuraavaksi