Senaattikiinteistöt suunnittelee myyvänsä palaneen Lappeenrannan Steinerpäiväkodin – yläkerta paloi käyttökelvottomaksi

Joulukuussa palaneen Lappeenrannan Steinerpäiväkodin paloraivaukset on tehty, ja rakennus on toistaiseksi käyttökiellossa. Kuntotutkimukset on tarkoitus saada valmiiksi maaliskuun loppuun mennessä.

Steiner-koulut
Tuhoutunutta tavaraa palaneen Steinerpäiväkodin pihalla Lappeenrannassa.
Lappeenrannan Steinerpäiväkoti Tontuntuvan yläkerta vaurioitui joulukuussa syttyneessä tulipalossa käyttökelvottomaksi.Elli Sormunen / Yle

Senaattikiinteistöt suunnittelee myyvänsä joulukuun alussa Lappeenrannan keskustassa palaneen Steinerpäiväkodin.

Aluejohtaja Jyrki Reinikaisen mielipide on, ettei Senaattikiinteistöt korjaa rakennusta, vaan vaurioituneet rakenteet puretaan ja uusi omistaja päättää rakennuksen jatkosta.

Reinikainen sanoo, että Steinerpäiväkodin korjaustarpeet ovat niin laajoja, että ne kannattaa tehdä vain, jos rakennuksen käytöstä on suunnitelma pitkälle tulevaisuuteen.

Palaneessa Lappeenrannan Steinerpäiväkodissa paloraivaukset on tehty, ja rakennus on toistaiseksi käyttökiellossa. Koko yläkerta vaurioitui käyttökelvottomaksi. Kuntotutkimukset on tarkoitus saada valmiiksi maaliskuun loppuun mennessä.

Lappeenrannan Steinerpäiväkoti etsii tällä hetkellä uusia väliaikaistiloja, sillä varsinaisia tiloja on ollut vaikea löytää. Väliaikaiset tilat Steinerkoulun tiloissa eivät riitä kooltaan sekä koululaisille että päiväkodin lapsille.