Kolme loukkaantui liikenneonnettomuudessa Viitostiellä – rekka törmäsi paikalle tulleeseen ambulanssiin

Liikenne oli valtatiellä poikki noin tunnin ajan onnettomuuden vuoksi.

liikenneonnettomuudet
Läheltä
Yle

Yksi ihminen loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi liikenneonnettomuudessa Viitostiellä Mikkelissä keskiviikkoiltana, tiedotti pelastuslaitos. Tarkempi onnettomuuspaikka oli Viitostien Launialan tietyömaan kohdalla.

Itä-Suomen poliisin mukaan paperirullakkoja kuljettanut puoliperävaunuyhdistelmä ajautui vastaantulijoiden kaistalle ja osui henkilöauton kuljettajan puoleiseen kylkeen. Puoliperävaunuyhdistelmä ajautui ojaan kyljelleen, mistä pelastuslaitoksen mukaan aiheutui pieni öljyvuoto.

Pelastuslaitos kertoi, että henkilöauton kuljettaja piti irrottaa puristuksista.

Poliisitiedotteen mukaan henkilöauton kuljettaja loukkaantui vakavasti ja kyydissä ollut matkustaja lievemmin. Puoliperävaunuyhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut.

Pelastuslaitoksen tiedotteessa kerrottiin, että kolarin yhteydessä toinen rekka osui sattumalta paikalle tulleeseen ambulanssiin. Pelastuslaitoksen mukaan osallisena oli yhteensä kahdeksan ihmistä, joista yksi loukkaantui vakavasti ja kaksi lievästi.

Liikenne oli onnettomuuspaikalla noin tunnin ajan kokonaan poikki onnettomuuden vuoksi.

Mikkelissä oli ajallisesti kaksi samanaikaista pelastuslaitoksen tehtävää, joten hälytysajoa oli eri puolilla kaupunkia. Toinen hälytys oli automaattinen paloilmoitus.

Päivitetty 6.2.2020 kello 6.15 koko uutista kauttaaltaan STT:n saamilla poliisin tiedoilla. Onnettomuuspaikan ja muiden hälytysten tiedot lisätty.