SJ Gaming mukana järjestämässä Suomen suurinta avointa e-sport-turnausta – Toimitusjohtaja: "Mukana on yllätyksen mahdollisuuksia"

CS:GO-pelin turnaukseen voi osallistua jopa 800 joukkuetta.

Rainmaker Openissa amatöörit pääsevät mittelemään ammattilaisten kanssa. Kuvituskuva. Kuva: Marko Väänänen / Yle

Sotkamolaisen SJ Gamingin pian lanseeraamalla Rushmode-verkkopeliareenalla järjestetään keväällä Suomen suurin e-urheiluturnaus.

CS:GO-pelin turnaukseen voi osallistua jopa 800 joukkuetta.

– Meillä on pari pienempää turnausta vielä ennen tätä suurta turnausta, jolloin kaiken pitää olla tikissä ja topissa, SJ Gamingin toimitusjohtaja Jari Karlsson sanoo.

Merkittävintä tässä turnauksessa on, että osallistumaan pääsevät niin amatöörit kuin ammattilaisetkin. Näin aloittelijatkin saavat testata taitojaan Suomen huippupelaajia vastaan.

– Tämä on pelaajille iso mahdollisuus testata omaa tekemistään. Olemme myös pyrkineet rakentamaan turnausmallin, jossa ei heti tipu pois, vaan mukana on yllätyksen mahdollisuuksia, Karlsson vinkkaa.

Vetovastuussa turnauksesta on SJ Gamingin yhteistyökumppani, myynti- ja markkinointiyhtiö Rainmaker, joka mahdollistaa myös hyvät palkinnot. Palkintopotti on kokonaisuudessaan 60 000 euroa.

– On hienoa, että on löydetty kumppani, joka aidosti haluaa lähteä tarjoamaan jotain koko harrastajaryhmälle. Ja tietenkin tämä tukee meidän hankkeen käyttöönottoa ja tuo yhteisöä mukaan Ruhmodelle, Karlsson sanoo.

Rainmaker Openiksi nimetty turnaus alkaa alkusarjojen peleillä 21.–22. maaliskuuta.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)