1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tiedonvälitys

Toimittajayhdistys palkitsi Markku Broaksen hyvästä tiedottamisesta

Yhdistyksen mukaan Lapin sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri on toiminut esimerkillisenä tiedottajana jo vuosien ajan.

Polar Press Club on palkinnut Lapin sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri Markku Broaksen hyvästä tiedottamisesta kielellisellä porokellolla. Kuva: Juha Mäntykenttä / Yle

Rovaniemellä toimiva toimittajayhdistys Polar Press Club on palkinnut Lapin sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri Markku Broaksen hyvästä tiedottamisesta.

Yhdistyksen mukaan Broas on toiminut esimerkillisenä tiedottajana jo vuosien ajan. Alkuvuonna Broas on ollut julkisuudessa lähes päivittäin Kiinasta Lappiinkin levinneen koronavirustaudin vuoksi.

Yhdistyksen mukaan Broas on kiireistään huolimatta aina toimittajien tavoitettavissa. Broas on perustelujen mukaan haastateltavana tarkka, asiallinen, ystävällinen, rauhallinen ja tartuntatautien kiemuroihin pureuduttaessa myös opastava.

Broas on yhdistyksen mukaan otettu palkinnosta.

– On tärkeää, että media saa nopeasti ja oikeaa tietoa. Ja että ihmiset ovat tietoisia oikeista asioista ja faktoista, Broas sanoo yhdistyksen tiedotteessa.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)
Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).
Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).