Opiskelijat pääsevät nyt kympillä teatteriin Rovaniemellä

Rovaniemen teatterin opiskelija-alennus koskee arki-iltoja. Alennuslippuja ei voi varata etukäteen.

Opiskelija-alennuksella voi käydä katsomassa vaikka vasta ensi-iltansa saaneen näytelmän Neljäntienristeys. Kuva: Petri Teppo

ROVANIEMI Rovaniemen Teatteri tarjoaa alennusta opiskelijoille. Opiskelijat pääsevät teatterin esityksiin kymmenellä eurolla arki-iltaisin.

Alennushintaista lippua ei voi varata etukäteen vaan sen saa ostettua esittämällä voimassa olevan opiskelijakortin teatterin lipputiskillä tuntia ennen esitystä.

Teatteri on aloittanut lippukampanjan opiskelijoille vuoden vaihteessa. Kampanjaan kuuluu Rovaniemen Teatterin omat esitykset.

– Kun aloitin työt syksyllä, yllätyin, kuinka vähän katsojakunnastamme on opiskelijoita. Rovaniemi on vireä opiskelijakaupunki ja haluamme teatterimme olevan varteenotettava kulttuurikohde myös opiskelijoille, teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen sanoo tiedotteessa.

– Omista opiskeluajoistani ei ole kovin pitkä aika ja muistan, kuinka moni kiinnostava kulttuurielämys jäi kokematta hinnan vuoksi. Tämän uuden kampanjamme myötä haluamme kutsua opiskelijat nauttimaan esityksistämme, nyt se on arkisin jopa edullisempaa kuin elokuvissa käyminen.