Lappeenrannan Armilankadun paloasema etsii väistötiloja sisäilmaongelmien vuoksi – uuden paloaseman rakentaminen Kaukaan Abessinianpuistoon alkaa ensi vuoden alussa

Lappeenrannan uuden itäisen paloaseman on tarkoitus valmistua Kaukaan Abessianianpuistoon kahden vuoden kuluttua, joten Armilankadulla pahentuneet sisäilmaongelmat yritetään ratkaista etsimällä työntekijöille väistötilat.

sisäilmaongelmat
Lappeenrannan pelastuslaitos
Lappeenrannan Armilankadun paloasema tarvitsee väistötilat sisäilmaongelmien vuoksi.Yle

Lappeenrannan Armilankadun paloasemalla sisäilmaongelmat ovat pahentuneet niin paljon, että työntekijöille etsitään väistötiloja.

Väistötilat tarvitaan, koska Lappeenrannan itäalueen uuden paloaseman rakentaminen on tarkoitus aloittaa vasta ensi vuoden alussa.

Uuden itäisen paloaseman on tarkoitus nousta Kaukaalle Abessinianpuistoon kahden vuoden kuluttua ja sen hinnaksi on arvioitu noin 10 miljoonaa euroa.

Lappeenrannan kaupunginvaltuusto käsittelee itäisen paloaseman asemakaavaa tässä kuussa eli helmikuussa, ja edessä ovat myös rakennuslupapäätöksen tekeminen ja rakennuksen suunnittelijan valinta.

Joutsenon paloaseman peruskorjaus tai uuden aseman rakentaminen on edessä kahden tai kolmen vuoden kuluttua eli vuosina 2022-2023.