Rovaniemen poliisilla kiireinen viikonloppu: rattijuoppoja, pahoinpitelyjä ja vahingontekoja

Rovaniemellä liikenteessä oli niin alkoholia nauttineita kuin huumeita käyttäneitä kuljettajia.

poliisi
Poliisin hihamerkki.
Poliisille on tehty myös useita rikosilmoituksia anastetuista lisävaloista. Kuvituskuva. Markkula / Yle

Rovaniemen poliisilla on ollut kiireinen viikonloppu.

Poliisi epäilee perjantaina iltapäivällä punaisia päin ajanutta ja näin kolarin aiheuttanutta kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi pysäytti lauantaiaamuyöllä Sinetässä kuljettajan, joka oli ajokiellossa ja käyttänyt sekä alkoholia että amfetamiinia. Kyydissä olleen hallusta löytyi amfetamiiniksi epäiltyä ainetta.

Sunnuntai-iltapäivällä poliisit ajoivat takaa kuljettajaa, joka yritti paeta poliiseilta ajamalla myös kevyen liikenteen väylällä. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja hän oli käyttänyt sekä amfetamiinia että bentsodiatsepiineja.

Kiinniottoa vastustellutta kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä haitanteosta virkamiehelle.

Poliisia työllistyvät pitkin viikonloppua lisäksi useat pahoinpitelyt ja etenkin ajoneuvoihin kohdistuneet vahingonteot. Poliisille on tehty myös useita rikosilmoituksia anastetuista lisävaloista.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).