Koomikko Sami Hedberg esittää elokuvassa tumpeloa, mutta on itse remonttihommissa kätevä: "Monta asuntoa olen rempannut"

Myös sisustaminen kiinnostaa eikä siitä tule riitaa avopuoliso Saija Tuupasenkaan kanssa, kun maku on sama.

 Puoli seitsemän haastoi Sami Hedbergin kasaamaan porrasjakkaraa kilpaa
Puoli seitsemän haastoi Sami Hedbergin kasaamaan porrasjakkaraa kilpaa

Stand up -koomikko Sami Hedberg on kunnostautunut viime vuosina myös elokuvanäyttelijänä. Uusimmassa elokuvassa hän esittää pääroolin lisäksi peräti kuutta eri sivuroolia.

– Yhden päivän aikana oli neljä hahmoa parhaimmillaan. Ja siinäkin oli yksi sellainen, jolle piti tehdä maskia kolme ja puoli tuntia, Hedberg nauraa.

Se mieletön remppa -elokuvassa Hedbergin ja Kiti Kokkosen näyttelemä pari saa perintönä remonttikuntoisen talon. Pariskunnan taidot remonttihommissa eivät ole kuitenkaan kummoiset.

Toisin on Hedbergin omassa elämässä. Mies kertoo nuorempana haaveilleensa paitsi näyttelijän työstä myös sisustusarkkitehdin urasta.

– Isä opetti aikanaan, miten ruuvinväännintä tai vasaraa pidetään kädessä. Kyllä mä sieltä asti olen halunnut aina vähän tehdä. Monta asuntoa olen rempannut ja halunnut myöskin sisustaa. Se on mulle semmoinen juttu.

Koomikko on avoliitossa laulaja Saija Tuupasen kanssa. Sisustuksesta ei parille kuulemma riitaa tule.

– Meillä on aika hyvin kohdanneet maailmat myöskin tässä sisustamisessa. Värimaailma esimerkiksi – lila on ollut mulla aina läsnä ja Saijalla myös.

Katso Sami Hedbergin koko vierailu Puoli seitsemän -ohjelmassa:

Koomikko Sami Hedberg Puoli seitsemän -ohjelman vieraana.