1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. irtaimisto

Sodankylä myy purettavan koulun irtaimistoa

Myytävänä on muun muassa 13 kiertoilmauunia, 5 induktioliettä, 3 kylmiötä ja 10 liesituuletinta.

irtaimisto
Läheltä
Yle

SodankyläSodankylän kunta myy Tähtikunnan koulun eli entisen Aleksanteri Kenan koulun irtaimistoa. Koulun A-, B-, ja D-rakennukset puretaan sisäilmaongelmien takia kevään aikana.

Kiinteistössä oleva arvoirtaimisto myydään tarjousten perusteella. Myytävien tavaroiden näyttö järjestetään torstaina 20. helmikuuta kello 14–15.

Tarjoukset tulee tehdä kirjallisena viimeistään keskiviikkona 26. helmikuuta kello 12. Tarjoukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@sodankyla.fi (siirryt toiseen palveluun).

Kunnan mukaan tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tarjouskilpailun voittanut henkilö hoitaa itse ostostensa hakemisen sovitun aikataulun mukaisesti, kunnasta ohjeistetaan.

Nettimyynnissä olevat tavarat sijaitsevat kolmessa rakennuksessa. Myytävänä on muun muassa 13 kiertoilmauunia, 5 induktioliettä, laitoshella, 3 kylmiötä, pakastin, 10 liesituuletinta, piano, rosteri-pöytiä, atk-kulmapöytä ja iso mankeli.

Uloskantopäivänä saa päättää itse hinnan

Nettimyynnin lisäksi koululla järjestetään perinteinen irtaimiston uloskantopäivä lauantaina 29. helmikuuta kello 10–14. Myynnissä on esimerkiksi pöytiä, tuoleja ja keittiön irtaimistoa.

Uloskantopäivässä rakennusten myytävä irtaimisto on esillä, ja ostaja päättää itse tuotteen hinnasta. Maksu on käteisellä.

Myyntiin tuleviin tavaroihin voi tutustua jo torstaina 20. helmikuuta kello 14–15.

Lue seuraavaksi