1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Poliisi vapautti avunannosta murhaan epäillyn naisen: Epäillään edelleen

Naisen avomies ja uhrin poika ovat edelleen vangittuina Tampereen Vasaratiellä tammikuussa tapahtuneesta henkirikoksesta.

Nyt vapautettu nainen määrättiin vangittavaksi helmikuun alussa. Vangitsemisoikeudenkäynnissä häntä avusti asianajaja Kaarle Gummerus. Kuva: Antti Eintola / Yle

Poliisi on vapauttanut naisen, jota epäillään avunannosta Tampereen Vasaratiellä tapahtuneeseen murhaan. Nainen on ollut tutkintavankeudessa 1. helmikuuta alkaen.

Poliisi päästi 21-vuotiaan epäillyn vapaaksi torstaina iltapäivällä. Naisen vangittuna pitämistä oli tarkoitus käsitellä uudelleen Pirkanmaan käräjäoikeudessa perjantaina aamupäivällä. Epäillyn avustaja, asianajaja Kaarle Gummerus kertoo, että nainen kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Jari Kinnusen mukaan poliisi epäilee edelleen naista avunannosta. Nainen päätettiin kuitenkin vapauttaa, koska poliisi katsoi, että häntä ei ole tarpeen pitää vangittuna.

Naisen avopuoliso ja uhrin poika ovat edelleen vangittuina. Avopuolison epäillään murhanneen keski-ikäisen miehen tammikuun lopulla. Uhrin poikaa taas epäillään yllyttämisestä murhaan.

Poliisi ei kommentoi tutkinnan etenemistä.

Naisen vapauttamisesta kertoi ensimmäisenä Aamulehti (siirryt toiseen palveluun).

Lue myös:

Jo kolmas epäilty Tampereen Vasaratien murhassa: Uhrin poika vangittiin epäiltynä murhaan yllyttämisestä

Tampereella epäillään nyt naista avunannosta murhaan: Nuori mies vangittiin jo aiemmin

Tampereen Vasaratien murhasta epäilty 19-vuotias mies vangittiin käräjäoikeudessa