KAMKin opiskelijat keräävät lahjoituksia lapsiperheille – tarkoitus auttaa mahdollisimman monia paikallisia lapsia

Tapahtuman tarkoituksena on myös lisätä ihmisten tietoisuutta Hope ry:n toiminnasta.

lapsiperheet
Sportartiklar i hylla
Tapahtumassa kerätyt lahjoitukset jaetaan paikallisille lapsiperheille Hope ry:n kautta. Arkistokuva. YLE / Mathias Gustafsson

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijat keräävät lapsille lahjoituksia Kajaanihallilla 26. helmikuuta kello 10–18.

KAMKin ensimmäisten vuoden opiskelijoiden opintoihin kuuluu tapahtumaprojekti, ja yksi ryhmistä halusi käyttää tilaisuuden hyväntekeväisyyden tekemiseen. Tapahtumassa kerätyt lahjoitukset jaetaan kainuulaisille lapsiperheille Hope ry:n kautta.

Tapahtumassa kerätään lahjoituksia, kuten vaatteita, urheiluvälineitä ja leluja kainuulaisille lapsiperheille. Projektipäällikkö Mira Kyllösen mukaan tarkoituksena on myös lisätä ihmisten tietoisuutta Hope ry:n toiminnasta.

– Tuntuu, ettei täällä vielä tiedetä paljoakaan Hopesta, joten tapahtuman yhteydessä jaetaan myös esitteitä ja levitetään tietoa, Kyllönen sanoo.

Tapahtuman tavoitteena on saada kerättyä vaatteita ja tarvikkeita mahdollisimman monelle lapselle.

– Tuntuu, että lapsillakin on paljon jo kilpavarustelua tavaroiden suhteen ja olisi hyvä, että mahdollisimman monille lapsilla olisi mahdollisuus hyviin tavaroihin, tapahtuman markkinoinnista vastaava Mari Rahikkala sanoo.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)