1. yle.fi
  2. Uutiset

Kaksi henkilöä loukkaantui vakavasti ohitusonnettomuudessa Kaavilla

Torstaina sattunutta onnettomuutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kaavi
Läheltä
Yle

Kaksi henkilöä loukkaantui vakavasti ohituskolarissa Kaavilla torstaina, kertoo poliisi. Onnettomuus sattui torstaina Luikonlahdentiellä noin kello 15.30.

Outokummun suunnasta kohti Kaavia menossa ollut henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan tilataksia Juuantien risteyksen lähettyvillä.

Henkilöauton kuljettaja oli yrittänyt hiljentää ja palata takaisin omalle kaistalleen, kun oli nähnyt vastaan tulevan pakettiauton. Auto oli kuitenkin lähtenyt heittelehtimään ja törmännyt pakettiauton keulaan.

Pakettiauto ja henkilöauto vaurioituivat pahasti. Myös tilataksiin tuli pahoja vaurioita vasempaan kylkeen. Tilataksi oli aiemmin kyydittänyt koululaisia, mutta onnettomuushetkellä heitä ei ollut enää kyydissä.

Ohittamaan lähteneessä henkilöautossa oli kuljettaja ja yksi matkustaja, jotka molemmat loukkaantuivat vakavasti. Heidät kuljetettiin hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Pakettiauton kuljettaja ei saanut vakavia vammoja.

Nopeusrajoitus alueella oli 70 kilometriä tunnissa. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue myös:

Pakettiauton ja henkilöauton nokkakolari Kaavilla

Lue seuraavaksi