Eksote tiedottaa koronavirustilanteesta päivittäin – tartuntaa epäilevän on soitettava omalle terveyasemalle tai päivystyapuun

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote tiedottaa ajankohtaisesta koronavirustilanteesta jatkossa päivittäin. Toistaiseksi tartuntoja ei ole havaittu Etelä-Karjalassa.

koronavirus
Lapsi pesee käsiä Kesämäen päiväkodissa Lappeenrannassa.
Yksi tärkeimmistä keinoista estää koronaviruksen leviämistä ja tarttumista on huolellinen käsien peseminen saippualla ja lämpimällä vedellä.Mikko Savolainen / Yle

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote tiedottaa jatkossa koronavirustilanteesta päivittäin.

Eksote päivittää verkkosivulleen (siirryt toiseen palveluun), Facebook-sivulleen (siirryt toiseen palveluun) sekä Twitteriin (siirryt toiseen palveluun) päivittäin tiedotteet Etelä-Karjalan asukkaille ja Etelä-Karjalassa liikkuville turisteille.

Toistaiseksi Etelä-Karjalassa ei ole havaittu koronavirustartuntoja.

Eksote muistuttaa, että koronavirustartuntaa epäilevän on tärkeintä soittaa omalle terveysasemalle tai päivytysavun numeroon. Jos riski tartuntaan on olemassa, soittaminen suojaa muita mahdolliselta tartunnalta.

Eksotella on käytössään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden mukaisesti laaditut paikalliset toimintaohjeet. Näiden suunnitelmien mukaan toteutetaan mahdollisen koronavirustartunnan arvio, tutkimus sekä hoito.

Eksotesta neuvotaan seuraamaan THL:n tiedottamista. (siirryt toiseen palveluun) Sosiaali- ja terveysministeriö sekä THL seuraavat aktiivisesti tilannetta ja tiedottavat tilanteen muuttuessa.

Eksote kehottaa eteläkarjalaisia pesemään käsiään huolellisesti.

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan

Uusimmat uutiset koronavirustilanteesta puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus