1. yle.fi
  2. Uutiset

Porvoon iltapäivätoiminnassa ongelmia tänä keväänä – kaupunki varautuu muutoksiin

Yhtenä iltapäiväkerhojen järjestäjänä toiminut Mannerheimin lastensuojeluliiton Porvoon yhdistys on hakeutumassa konkurssiin.

Porvoo
Kilpisen koulun liikuntasalissa Jyväskylässä salibandymailojen lavat on suojattava sukalla
MLL Porvoon järjestämään iltapäiväkerhotoimintaa saattaa tulla muutoksia kevään aikana Porvoossa.Eeva Welling

Porvoon perusopetuksen iltapäivätoiminnassa on ongelmia tänä keväänä. Koulujen iltapäiväkerhoja Porvoossa järjestävä Mannerheimin lastensuojeluliiton Porvoon yhdistys on hakeutumassa konkurssiin.

Kaupungin mukaan toiminta jatkuu toistaiseksi, mutta se saattaa loppua kesken kevätlukukauden. Kaupunki etsii ratkaisuja kevään toiminnan varmistamiseksi.

MLL Porvoolla kerhotoimintaa on nykyisin kuudessa eri toimipisteessä yhteensä noin 250 lapselle. Yhdistys järjestää iltapäiväkerhoja Kevätkummun, Huhtisen, Albert Edelfeltin ja Tolkkisten kouluissa sekä Strömborgska skolanin ja Eklöfska skolanin yhteydessä.

Porvoon kaupunki koordinoi ltapäivätoimintaa, mutta sen järjestäjinä toimivat erilaiset yhdistykset ja Porvoon suomalainen seurakunta.

3.3.2020 kello 16:38 Korjattu Porvoon kaupunki tiedotti aiemmin, että koulujen iltapäiväkerhoja Porvoossa järjestävä Mannerheimin lastensuojeluliiton Porvoon yhdistys on hakeutunut konkurssiin, mutta yhdistys on vasta hakeutumassa konkurssiin.

Lue seuraavaksi