Kemi-Tornion iltapäivälennot on peruttu – Finnair peruu lentoja huonon sään vuoksi

Etelä-Suomeen odotetaan lumi- ja räntäsadetta ja kovaa tuulta.

Kemi
Norra-lentoyhtiön potkuriturbiinikone Kemi-Tornion lentoaseman rullaustiellä.
Lentojen peruminen on Finnairin mukaan varotoimi, jolla liikenne pyritään pitämään mahdollisimman sujuvana. Arkistokuva Kemi-Tornion lentokentältä viime vuodelta.Antti Heikinmatti / Yle

Lentoyhtiö Finnair peruu tänään useita Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteviä vuorojaan sääolosuhteiden vuoksi. Yksi niistä on Kemi- Tornioon suuntaava kello 13.50 päivälento. Myös kello 15.55 paluulento Kemi-Torniosta Helsinkiin jää lentämättä.

Finnair peruu lentoja, koska tälle päivälle varsinkin Etelä-Suomeen odotetaan lumi- ja räntäsadetta ja kovaa tuulta; tämä taas voi rajoittaa liikennettä ja vaikeuttaa toimia lentoasemalla.

Lentojen peruminen on yhtiön mukaan varotoimi, jolla liikenne pyritään pitämään mahdollisimman sujuvana. Tällä hetkellä peruutuslistalla on 14 kotimaan ja ulkomaanlentoa.

Muissakin vuoroissa voi olla tänään viivästyksiä.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).