Vanhempia pyydetään pitämään lapset poissa päiväkodeista Mikkelissä

Mikkelin kaupungin ohje pysyä flunssaoireisena tai sairaana poissa työpaikalta aiheuttaa henkilöstövajetta Mikkelin varhaiskasvatuksessa.

Mikkeli
Lastenpyöriä leikkipuiston pihalla.
Jari Kovalainen / Yle

Vanhempia pyydetään pitämään lapset mahdollisuuksien mukaan poissa varhaiskasvatuksesta Mikkelissä. Kaupunki on ohjeistanut varhaiskasvatuksen henkilökuntaa olemaan tulematta työpaikalle koronaviruksen leviämisen estämiseksi, jos he ovat sairaita tai kärsivät flunssaoireista.

Tämä on aiheuttanut varhaiskasvatukseen henkilöstövajetta. Suositus pitää lapset poissa päiväkodeista koskee kotona olevia vanhempia, joilla on mahdollisuus huolehtia lapsistaan päivän aikana.

– Niiden perheiden lasten varhaiskasvatus, joiden vanhempien työssäkäynti on yhteiskunnan kannalta kriittistä, tullaan mahdollistamaan mahdollisimman pitkään, kertoo Mikkelin varhaiskasvatusjohtaja Pirjo Vartiainen lasten huoltajille maanantaina lähetetyssä tiedotteessa.

Koronaviruksesta johtuvasta poissaolosuosituksesta liittyen varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen perimiseen tai perimättä jättämiseen tullaan tiedottamaan lähipäivinä.

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan

Luotettavia koronauutisia nopeasti suoraan puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus