1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. koronavirus

Yle aloittaa tänään erikoislähetykset koronaviruksesta – Katso tai kuuntele tuoreet tiedot joka päivä kello 15

Ylen erikoislähetys kertoo tuoreimmat tiedot koronaviruksesta meillä ja maailmalla arkisin TV1:ssä, Areenassa ja Radio Suomessa kello 15.00–15.30. 

Kameramies kuvaa ohjelmaa.
Lähetys on nähtävissä verkossa, Areenassa ja TV1:ssä sekä kuunneltavissa Radio Suomessa

Ihmisten lisääntyneen tiedontarpeen vuoksi Yle Uutiset tekee tällä viikolla joka arkipäivä erikoislähetyksen koronaviruksesta.

Ylen erikoislähetys kertoo tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta meillä ja maailmalla arkisin TV1:ssä ja Areenassa kello 15.00–15.30.

– Olemme keskittäneet toimituksen työn pääosin koronatilanteen reaaliaikaiseen seurantaan ja analysointiin. Erikoislähetys täydentää normaalia uutis- ja ajankohtaistarjontaa ja kokoaa iltapäivisin yhteen tärkeimmät ajantasaiset tiedot selkeässä paketissa, sanoo Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksen päätoimittaja Riikka Räisänen.

Lähetys on nähtävissä verkossa, Areenassa ja TV1:ssä sekä kuunneltavissa Radio Suomessa.

Tilanteen mukaan erikoislähetyksiä voi olla myös muulloin ja lähetyksen kesto voi pidentyä. Esimerkiksi tänään lähetys todennäköisesti venyy hallituksen tiedotustilaisuuden vuoksi. Tilaisuus alkaa kello 16. Erikoislähetys on katsottavissa myös viitottuna TV1:ssä.

– Journalistisen uutismedian tärkein tehtävä on välittää luotettavaa, tarkistettua tietoa ja antaa mahdollisimman realistinen kokonaiskuva tilanteesta. Haluamme varmistaa, että ihmisten huoliin ja kysymyksiin vastataan ja että suomalaiset voivat toimia varmistetun tiedon varassa, Räisänen sanoo.

Halutessasi voit myös tilata Ylen uutiskirjeen, johon kerätään joka aamu kaikki tuorein ja oleellinen tieto koronatilanteesta. Kirjeen voi tilata osoitteesta yle.fi/kirjeet (siirryt toiseen palveluun). Myös yle.fi -sovelluksesta voi tilata päivittäisen uutiskoosteen.

Muokattu 17.3.2020 klo 8.13: Eduskunnassa ei ole tänään tiistaina välikysymystä, eli erikoislähetys näkyy TV1:ssä muiden arkipäivien tapaan.

Lue aiheesta lisää:

Uusimmat tiedot koronaviruksesta: EU-parlamentti ja jäsenmaat sopuun koronatodistuksesta, yliopistoissa yhä luennot etänä syksyllä

Miten media on pärjännyt koronavirus-uutisoinnissa? “Auktoriteettien horjuttaminen ei saa olla medialle itsetarkoitus”, sanoo Helsingin Sanomien päätoimittaja