1. yle.fi
  2. Uutiset

Helsinki on avannut koulunkäyntiin liittyvän puhelinneuvonnan

Neuvontaa annetaan suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

etäopetus
Oppilaat tekevät koulutehtäviä
Keskiviikosta eteenpäin opiskelu tapahtuu kotona.Antti Kolppo / Yle

Helsingin kaupunki (siirryt toiseen palveluun) on avannut tiistaina puolilta päivin uuden puhelinneuvonnan koulunkäynnin tueksi. Palvelu on avoinna arkisin kello 9–18.

Numerossa 09 3101 0025 vastataan helsinkiläisten oppilaiden ja opiskelijoiden koulunkäyntiin liittyviin kysymyksiin suomeksi ja englanniksi. Ruotsinkielisiin kysymyksiin vastataan numerossa 09 3101 0027.

Helsingin kouluissa ja oppilaitoksissa siirrytään kotona tapahtuvaan opetukseen keskiviikkona 18. maaliskuuta. Kaupungin verkkosivuilla on jo luettavissa usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia koulutyöstä (siirryt toiseen palveluun).

Opettajat antavat oppilaille ja opiskelijoille ohjeet kotiopiskelusta Wilman kautta. Oppilaat saavat tavoitteet, opettaja ohjaa oppimista ja antaa palautetta verkkoympäristössä.

Kaupungin mukaan verkko-opetusta toteutetaan erilaisilla sähköisillä alustoilla. Opettajilla on käytössä erilaisia etäopetus- ja verkkovideotyökaluja.

Lue myös:

Koronan vaikutukset pääkaupunkiseudulla: Helsinki avasi koulunkäyntiin liittyvän puhelinneuvonnan, Stockmann aloittaa yt-neuvottelut – lue uusimmat tiedot

Lue seuraavaksi