Kajaanilaisravintola väliaikaisesti kiinni koronaviruksen takia – Osuuskauppa Maakunta: Todennäköisesti osa ravintoloista joudutaan sulkemaan

Ravintoloiden asiakasmäärät ovat pienentyneet viime päivinä huomattavasti aikaisemmasta.

ravintolat
Hanaolutta
Myös Osuuskauppa Maakunta joutuu sopeuttamaan toimintaa, koska asiakasmäärät ovat pudonneet. Kuvituskuva.Laura Tolonen / Yle

Osuuskauppa Maakunta on sulkenut yhden ravintoloistaan väliaikaisesti koronaviruspandemian takia. Kajaanissa oleva Lyni Dancebar on ainakin keskiviikko- ja torstai-illat kiinni, mutta lopullista päätöstä sen sulkemisesta ei ole tehty.

Matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Pasi Tolosen mukaan tilanteen kehittymistä seurataan koko ajan ja päätöksiä tehdään tarvittaessa nopeastikin.

– Tämän hetken tiedon mukaan myös me joudumme tiivistämään ja sopeuttamaan toimintoja. Todennäköisesti osa ravintoloista joudutaan jossakin kohtaa sulkemaan, Tolonen toteaa.

Osuuskauppa Maakunnalla on Kajaanissa ja Vuokatissa yhteensä 10 ravintolaa.

– Mahdollisista muista toimenpiteistä kerromme, kun päätökset ovat olemassa. Se on selvää, että viime päivinä asiakasmäärät ovat pienentyneet ravintoloissa huomattavasti, mikä näkyy myös meidän toiminnoissa.

Katso tästä uusimmat koronavirukseen liittyvät tiedot Kainuusta.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan