1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kontiolahti

Kontiolahden ampumahiihdon maailmancupin lippurahoja voi alkaa periä takaisin – seura toivoo kuitenkin, ettei niin tehtäisi

Ostetut liput voi käyttää marraskuun kisoissa. #SupportKontiolahti-verkkokauppa myy maaliskuun kisoissa myymättä jääneitä tuotteita.

Kontiolahti
Kontiolahden tyhjät katsomot kuvassa
Kisakatsomo oli tyhjä Kontiolahdella, koska yleisö ei saanut tulla paikalle koronaviruksen vuoksi.Lehtikuva / Jussi Nukari

Kontiolahden ampumahiihdon maailmancupin kilpailun lippurahojen palautus on alkanut.

Kontiolahden Urheilijat toivoo kuitenkin, että lipun ostaneet tukisivat seuraa, joka menetti yleisökiellon myötä lipunmyyntituloja noin 400 000 euroa.

Seuraa voi tukea muun muassa niin, ettei peri maksettuja lippuja takaisin. Ostetut liput voi käyttää myös marraskuun maailmancupissa, joka järjestetään 27.–29.11. 2020.

Maailmancup järjestettiin sen jälkeen, kun Suomessa oli tehty päätös kieltää tapahtumat, joihin osallistuu yli 500 henkilöä koronaviruksen takia.

Näin ollen ampumahiihdon maailmancup järjestettiin tänä vuonna ilman yleisöä ja minimiin kutistetulla kisaorganisaatiolla.

Lippumaksut voi periä takaisin 20.4. 2020 saakka lippu.fi-verkkokaupassa (siirryt toiseen palveluun). Toimituskuluja ja palvelupalkkiota ei palauteta. Jos lipuissa ei ole palvelupalkkiota, palautuksesta peritään 2,5 euron käsittelymaksu.

Kontiolahden Urheilijoiden tueksi on avattu myös #SupportKontiolahti-verkkokauppa. Kaupassa on myynnissä tuotteita, joita oli tarkoitus myydä tapahtuman aikana.

Lue seuraavaksi