Keskimaa sulkee ravintoloitaan ja Jyväskylän keskustassa toimivan hotelli Alexandran toistaiseksi

Ravintolat ja hotelli ovat suljettuina toistaiseksi.

Jyväskylä
Keskimaan logo ikkunateippauksessa.
Antti Seppälä / Yle

Osuuskauppa Keskimaa sulkee koronavirusepidemian vuoksi toistaiseksi Jyväskylän keskustassa toimivat hotelli Alexandran ja useita ravintoloita sekä muuttaa myös ravintoloiden aukioloaikoja

Tänään suljetaan hotelli Alexandran yhteydessä olevat ravintolat ja Amarillo, Venn, Kirkkopuiston ja Jyväskeskuksen Rossot, matkakeskuksen Hesburger sekä ravintola Green Egg. Yökerhot BRA ja Freetime sekä paviljonkiravintolat ovat olleet suljettuina jo viime viikon keskiviikosta alkaen.

– Paine ruokakaupoissa on tällä hetkellä kova. Sulkeutuvien ravintoloiden ja hotellin henkilökuntaa työllistetään ruokakauppoihin kunkin toimipaikan tarpeen mukaisesti. Jo tällä hetkellä ruokakauppoihin on siirtynyt työskentelemään useita kymmeniä ravintola-alan ammattilaista, toteaa Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä.

Koronaviruspandemia on vaikuttanut voimakkaasti matkailu- ja ravitsemiskauppaan ja asiakasmäärät ovat laskeneet merkittävästi.

Lue myös:

Uusimmat tiedot koronaviruksesta Keski-Suomessa: Keskimaa sulkee ravintoloitaan ja Jyväskylän keskustassa toimivan hotelli Alexandran toistaiseksi, laskettelukausi päättyminen näkyy lomautuksina

Mitä kuntasi linjaa ja tiedottaa koronasta? Täältä löydät linkin suoraan kunnan korona-asioihin

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan